Over ons

Welkom bij Geocaching Webwinkel!

Geschiedenis:

Als enthousiast Geocache-team 'Team L&G' willen we jullie met deze webwinkel alles kunnen bieden op het gebied van Geocachen en Outdoor activiteiten.

In April 2010 zijn we in aanraking gekomen met Geocaching, het schatzoeken met behulp van een GPS ontvanger. De ideale hobby voor iedereen die van wandelen, hiken of genieten van de natuur houdt!
Wij waren daarvoor al jaren actief als vrijwilligers voor jeugd en jongeren organisaties bij het organiseren van kampen en speurtochten, en we verhuren GPS onvangers aan groepen. Ideaal voor een bedrijfsfeestje of clubactiviteit, om samen de natuur in te gaan!

Deze combinatie heeft er voor gezorgd dat we in 2012 deze webwinkel openden! We hopen hiermee groepen en individuen van de juiste middelen te voorzien om onze gezamenlijke hobby met plezier uit te kunnen oefenen, en voor een betaalbare prijs!

Na 6 jaar geven wij deze webwinkel door aan team RoDeSchoppe3. We wensen hen succes en heel veel plezier met onze Geocaching Webwinkel, en tot ziens in het veld!

 

Team L&G
20 augustus 2018

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »