Nieuws

Hallo beste geocachers!

5 jaar geleden zijn we als enthousiast geocaching team deze webwinkel begonnen. Een dankbare uitbreiding van onze hobby. 

We hebben veel van onze klanten ontmoet, en geprobeerd om voor al onze mede-cachers artikelen te verzamelen en voor een betaalbare prijs aan te bieden. Het resultaat is deze mooie webwinkel!

Wegens veranderingen binnen ons zakelijke en privé leven zijn wij echter genoodzaakt om afstand van deze webwinkel te doen. Een moeilijke keuze. Je geeft namelijk niet zomaar iets weg waar je al 5 jaar van je leven met plezier in hebt geïnvesteerd. 

We bieden deze webwinkel dan ook aan jullie, Geocachers, ter overname aan. We hopen dat er onder jullie een paar enthousiaste mensen zijn die, net als wij, ook wat extra willen doen met onze hobby: artikelen verkopen aan mede-cachers!

Mocht het niet zo zijn, dan zullen we over enkele maanden helaas toch de stekker er uit trekken wegens tijdgebrek. Het is nu al moeilijk om de service die we willen bieden waar te kunnen blijven maken. We hopen van harte dat een ander team deze taken over wil nemen!

Heb je serieus interesse in overname van onze webwinkel? Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 06 3037 2225 (John Toonen)

Vriendelijke groeten,
John & Marion

Team L&G

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media