Betaalmethoden

Betalen bij onze webshop kan op verschillende manieren


1) IDEAL (via Sisow)

Wat is iDEAL?

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is een systeem dat u direct koppelt aan uw internet bankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internet bankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Hoe werkt iDEAL?

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen: Betalen kan op verschillende manieren. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is een systeem dat u direct koppelt aan uw internet bankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internet bankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.


Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

  • U bestelt een product
  • Kies iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  • U komt direct in het bekende internet bankierprogramma van uw bank
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  • U ontvangt een bevestiging van uw bank
  • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

 

2) PAYPAL


PayPal staat voor veilig en slim online betalen. Door onze samenwerking met de Nederlandse banken kunt u eenvoudig en gratis in binnen- en buitenland met een bank- of girorekening betalen.


Ook kunt u via PayPal met uw creditcard betalen. Een PayPal-rekening is gratis wanneer u betaalt. Wilt u betaald worden met PayPal, dan vragen wij hier een vergoeding voor. Door eenvoudig uw bank- of girorekening aan een PayPal-rekening te koppelen, kunt uw veilig in binnen- en buitenland online betalen. Het is niet nodig geld te storten op uw PayPal-rekening; het geld wordt direct van de door u gekoppelde bank of giro of creditcard afgehaald. Als er eenmaal geld op uw PayPal-rekening staat, dan is dit direct terug te storten op uw bank of giro.


PayPal heeft veiligheid hoog in het vaandel. Financiële gegevens worden nooit meegedeeld aan de verkoper. Ook heeft PayPal een fraudepreventieteam in dienst dat er dag en nacht aan werkt om de veiligheid van online betalen te garanderen. Daarnaast biedt PayPal op eBay 'Kopersbescherming' aan. Een object dat in aanmerking komt voor Kopersbescherming van PayPal, is gratis voor het volledige aankoopbedrag gedekt. Producten die in aanmerking komen voor Kopersbescherming worden altijd weergegeven met het PayPal-logo.

Maak een Paypalaccount aan

 


3) OVERSCHRIJVING VIA UW BANK (via Sisow)

 
Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Geocaching Webwinkel. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw eigen bank.
Hiervoor ontvangt u een verzoek tot betalen van onze betaalprovider Sisow.


VOORDELEN:


 - Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
 - Houd rekening met nul tot twee werkdagen overboektijd.
 - Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit uw orderbevestiging
 - Na ontvangst van uw betaling, controleren we of de fabrikant hun prijzen niet heeft gewijzigd en de beschikbaarheid nog actueel is, voordat we uw bestelling definitief accepteren. Hoe sneller u betaalt, hoe kleiner de kans op wijzigingen van prijzen en de beschikbaarheid.
 - Normaal gezien kunnen wij de bestelling vaak nog binnen 24 uur versturen.

Mocht u onverhoop van Sisow geen betalingsverzoek ontvangen, dan kunt u uw order ook rechtstreeks op onze bankrekening voldoen: 

REKENINGINFORMATIE:

Ten name van:           Geocaching Webwinkel

IBAN:                           NL40KNAB0257627790
BIC:                             KNABNL2H

 


4) CONTANT BIJ AFHALEN

Indien u uw artikelen liever komt afhalen, is dit ook mogelijk. U kunt dan contant (liefst gepast) afrekenen wanneer u uw order komt afhalen.
Indien u niet contant kunt betalen bij het afhalen, is het helaas niet mogelijk om uw order mee te nemen. Uw order komt dan te vervallen.
 

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen