Travel Bugs®


Travel Bugs®

Travel Bugs®

Een Travel Bug is een voorwerp met een afbeelding van Groundspeaks 'Reis-kever' (=de vrije vertaling van Travel Bug). Dit dekt de lading van een Travel Bug: hij wordt namelijk van Geocache naar Geocache verplaatst, waarbij zijn reisverslag op een site wordt bijgehouden.
Elke Travel Bug heeft zijn eigen unieke identificatienummer (TravelBug ID). Als een Geocacher een cache vindt met daarin een Travel Bug, dan kan hij deze vondst online melden. Het is de bedoeling om de Travel Bug mee te nemen en in een andere cache weer te plaatsen.

Veel Travel Bugs hebben een missie, die staat beschreven op hun eigen website die na het loggen van de vondst getoond wordt. Het is leuk als je een Travel Bug kunt helpen met zijn missie, maar je moet hem (zoals voor elke trackable geldt) toch zeker binnen enkele weken weer in een andere cache terugstoppen. Dit om de Travel Bug niet verloren te laten gaan of te lang uit het spel te houden. Ben je niet van plan om een Travel Bug binnen enkele weken in een andere cache terug te zetten, dan kun je hem beter in een geocache laten liggen.

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »