Fenix zaklampen


Fenix zaklampen

Fenix LED-zaklampen voor professionals

Fenix LED-zaklampen worden op grote schaal gebruik door professionals zoals politieagenten, beveiligingsmedewerkers en ambulancepersoneel. De keuze voor Fenix LED zaklampen berust op de uitmuntende betrouwbaarheid, hoge prestaties en veelzijdigheid van zowel de zaklampen en het assortiment.

LED-zaklamp: zuinig en krachtig

De LED-zaklamp stond natuurlijk al bekend als zuinig. Echter, de laatste jaren zijn er LEDs ontwikkeld die ook zeer krachtig zijn waardoor de moderne LED-zaklamp vaak krachtiger is dan een grotere halogeenlamp. Dat gaat weliswaar samen met een hoger energieverbruik, maar de verhouding licht tot energieverbruik is nog steeds heel gunstig. Daarnaast zijn vrijwel alle Fenix zaklampen voorzien van verschillende helderheids standen.

Veel zaklampen van Fenix worden nu uitgerust met de nieuwste generatie Cree XM-L en XP-L HI led's.
Deze LEDs geven meer licht dan de oudere XR-E en XP-G led's en leveren een bredere en gelijkmatigere bundel.

Een Fenix zaklamp is elektronisch gereguleerd

Fenix LED-zaklampen zijn elektronisch gereguleerd. Dat houdt in dat de batterijspanning via een geregeld circuit wordt omgezet in de spanning die nodig is om de LED van stroom te voorzien. Dit maakt Fenix LED-zaklampen zuiniger dan onreguleerde zaklampen en zorgt er voor dat de lichtopbrengst zo lang mogelijk constant blijft en pas als de batterijen bijna leeg zijn inzakt.

Met zijn slijtvaste behuizing van geanodiseerd aluminium is de Fenix zaklamp een van de betere keuzes.

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen